Een centrale plek waar iedereen elkaar kan ontmoeten

Talis is een sociale huisvester, gevestigd in de omgeving Nijmegen. Het was de wens van Talis om ontmoeten terug te laten komen in de uitstraling van hun nieuwe pand in Nijmegen. De centrale plek, ‘het grand café’, waar mensen elkaar tegenkomen en gezamenlijk koffiedrinken, zowel voor de collega’s als voor de bezoekers. Een plek met de uitstraling van een Grand Café, waardoor mensen uitgenodigd worden om zich thuis te voelen.

Het eiland is een echte “Eyecatcher” geworden in de ruimte.

Naast het ontmoeten waren er eveneens een aantal praktische wensen om in het maatwerkmeubel te integreren; namelijk opbergruimte voor servies en voorraad, ruimte voor de koelkast, vaatwasser en er dienden meerdere koffiemachines op geplaatst te kunnen worden. Daarnaast is de elektravoorziening op een fraaie manier weggewerkt in het meubel.

Achter het meubel is een maatwerkkast geplaatst waarin de muziekinstallatie en de brandslanghaspel nestjes zijn weggewerkt en toch toegankelijk zijn voor gebruik. In deze maatwerkkast is eveneens een garderobe geplaatst welke opgaat in het geheel.

Naast het creëren van een Grand Café is eveneens een maatwerkblad geplaatst in beide spreekkamers. Het blad splitst de ruimte bewust in tweeën maar behoudt de vriendelijkheid om de ruimte als spreekkamer te gebruiken.

  • Locatie: Nijmegen
  • Klant: Talis
  • Categorie: Bedrijven