Over ons

Elektricien gezocht

 

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste elektricien die ons team wil versterken! Wil je samen met ons de uitdaging aan om complete winkels te voorzien van een infrastructuur voor alle elektra aansluitingen zodat niet alleen het lichtplan werkt maar ook de kassaladen, monitoren, ICT en data verbindingen etc? Dan ben je bij ons aan het goede adres.

Als je daarnaast ook bereid bent om lichte interieurbouwwerkzaamheden uit te voeren dan willen wij graag kennis met je maken. Wij bieden een afwisselende baan in de buitendienst. Wij zijn een echt familiebedrijf en willen je graag welkom heten in ons team.

Stuur een e-mail naar mtenvoorde@ibheusden.nl of neem telefonisch contact op: 06-29106467.

Ontwerp en werkplaats in huis

 

Interieurbouw Heusden  is een stabiele organisatie met een constante bron van opdrachten.

Naast het ontwerp en productie van interieur zijn wij ook verantwoordelijk voor de planning en uitbesteding van verlichting, elektra, sanitaire voorzieningen en stoffering van de locaties. Met name op het vlak van projectmanagement in combinatie met budgetbewaking liggen dan ook onze sterke punten. En komt u achteraf niet voor verrassingen te staan.

Dynamische onderneming

 

Interieurbouw Heusden is een dynamische onderneming, gespecialiseerd in het ontwerpen en realiseren van interieurs voor bedrijven en instellingen. Wij zijn altijd op zoek naar passende interieuroplossingen en streven naar orgineel maatwerk.

Uw persoonlijke smaak en praktische wensen zijn bepalende ingrediënten voor het uiteindelijke ontwerp. Tijdens de ontwerpfase zijn wij op zoek naar een optimale samenstelling van vorm en functie, zodat het eindresultaat aansluit bij uw persoonlijke visie.

Accommodation managers

 

Wij noemen ons zelf ‘accommodation managers’….een mooie uitspraak, maar wat betekend dit inhoudelijk ?

Omdat Interieurbouw Heusden door jarenlange ervaring de welbekende klappen van de zweep kent, zijn wij vaak verantwoordelijk voor de totstandkoming van het gehele project. Op deze wijze nemen wij het totale projectmanagment uit handen van de opdrachtgever, ook wel Accommodation Management genoemd.

Wat klanten zeggen