Skip to main content

Een kijkje achter de schermen bij Interieurbouw Heusden

Wat klanten zeggen

Onze verbouwplannen zijn begonnen met een restyling, van lieve lee groeide dat in mijn hoofd en in de praktijk uit tot iets veel groters. IBH pikte mijn ideeën en wensen goed op en kon ze vertalen naar bruikbaar materiaal. Zelf had ik vooraf wel een lookbook gemaakt en een lijst van wat ik wel wilde maar vooral ook niet. IBH vulde goed aan met advies en maakte de plannen uitvoerbaar.

Reacties na de verbouwing melden fris, modern en vrolijk, maar het beste compliment: Helemaal Diana.

Diana “Het Brillenmeisje” Zuidweg, Struijk Optiek

We krijgen nog iedere dag complimentjes over ons nieuwe interieur, we voelen ons thuis in onze nieuwe winkel en het werkt heel prettig. Het totaalplaatje klopt helemaal.

Interieurbouw Heusden luisterde naar wat wij belangrijk vinden en wat wij willen uitstralen. Alles op een mooie manier visueel ondersteund.

Het interieur is geplaatst in een oud pand. Dit hield in dat alles schots en scheef was. Om het interieur perfect passend te maken was veel vakmanschap en creativiteit nodig tijdens het werk. Interieurbouw Heusden neemt alle coördinatie tijdens de verbouwing voor hun rekening. Dit liep werkelijk op rolletjes: alles en iedereen kwam op het juiste moment. een dikke 10 voor iedereen die bij ons gewerkt heeft!

Sylvia en Sylvester Andriessen, Juwelier Goudsmid Andriessen