Over ons

Medewerker buitendienst gezocht

 

Voor onze buitendienst zijn wij op zoek naar enthousiaste all-round timmermannen die de handen uit de mouwen willen steken en niet beschikken over een 9 tot 5 mentaliteit. Je zal de baan op gaan met onze stelploeg en meewerken aan het realiseren van interieurprojecten op locatie. Nieuwsgierig? Voor meer informatie kun je contact opnemen met Mirande ten Voorde.

Stuur een e-mail naar: mtenvoorde@ibheusden.nl of neem telefonisch contact op: 06-29106467

Ontwerp en werkplaats in huis

 

Interieurbouw Heusden  is een stabiele organisatie met een constante bron van opdrachten.

Naast het ontwerp en productie van interieur zijn wij ook verantwoordelijk voor de planning en uitbesteding van verlichting, elektra, sanitaire voorzieningen en stoffering van de locaties. Met name op het vlak van projectmanagement in combinatie met budgetbewaking liggen dan ook onze sterke punten. En komt u achteraf niet voor verrassingen te staan.

Dynamische onderneming

 

Interieurbouw Heusden is een dynamische onderneming, gespecialiseerd in het ontwerpen en realiseren van interieurs voor bedrijven en instellingen. Wij zijn altijd op zoek naar passende interieuroplossingen en streven naar orgineel maatwerk.

Uw persoonlijke smaak en praktische wensen zijn bepalende ingrediënten voor het uiteindelijke ontwerp. Tijdens de ontwerpfase zijn wij op zoek naar een optimale samenstelling van vorm en functie, zodat het eindresultaat aansluit bij uw persoonlijke visie.

Accommodation managers

 

Wij noemen ons zelf ‘accommodation managers’….een mooie uitspraak, maar wat betekend dit inhoudelijk ?

Omdat Interieurbouw Heusden door jarenlange ervaring de welbekende klappen van de zweep kent, zijn wij vaak verantwoordelijk voor de totstandkoming van het gehele project. Op deze wijze nemen wij het totale projectmanagment uit handen van de opdrachtgever, ook wel Accommodation Management genoemd.

Wat klanten zeggen