Winkelinrichting Smits Good food

Smits Good Food is al jaren gespecialiseerd in het leveren van vers fruit en maaltijden.

In overleg met de klant hebben we het interieur van de winkel bepaald. Bij binnenkomst is gekozen voor een multifunctioneel afrekenpunt met een warme uitstraling. Daarnaast is een broodcorner gecreëerd in combinatie met een sap-bar welke beide gedecoreerd zijn met houten wandpanelen.

De koelingen zijn op een fraaie manier verwerkt in grote presentatie meubels. Rondom in de winkel is voor donker materiaal gekozen om de kleur van het fruit tot haar recht te laten komen. De echte Eyecatcher staat in het midden van de winkel: een groot presentatiemeubel waarop diverse verswaren gepresenteerd worden. Het meubel heeft ronde hoeken voor prettigere routing en een vriendelijke uitstraling. Boven het meubel is lambrisering aangebracht wat extra dynamiek aan de winkel geeft. Tevens gaan de bouwkundige kolommen op in het meubel, waardoor ze geen storend effect geven in de winkel.

In de gehele winkel is gebruik gemaakt van natuurlijke materialen, waardoor verbinding ontstaat met de voedingsproducten en komen deze beter tot hun recht.

  • Locatie: Heesch
  • Klant: Smits Good food
  • Categorie: Bedrijven