AniCura Dierenkliniek Maaspoort

Voor de make-over van de ontvangstruimte van deze dierenkliniek, hebben we diverse bestaande interieurdelen kunnen hergebruiken en integreren in een geheel gemoderniseerd interieur.

Achter de nieuwe balie-opstelling zijn extra werkplekken gecreƫerd en zitten de medewerkers op ooghoogte van de bezoekers, met een vriendelijke en gelijkwaardige ontvangst als resultaat. In deze ruimte is rekening gehouden met de mogelijkheid honden, ten aanzien van andere dieren, gescheiden te kunnen laten plaatsnemen voor meer rust.

Het interieur is ruimtelijker opgezet door de nieuwe balie-opstelling en het bandraster van het systeemplafond is een kwartslag gedraaid. Tevens steken de open roomdividers door het systeemplafond en worden deze indirect aangelicht van boven af. De combinatie van deze veranderingen in lijnenspel en verlichting resulteert in een optisch grotere en rustigere ruimte.

Het gebruik van een relatief warme, naadloze en niet te harde beton-look vloerafwerking, welke is doorgetrokken in de lambrisering, zorgt voor meer rust onder de dieren en verbeterde schoonmaakbaarheid. De materialisatie, kleurcombinatie en verlichting dragen samen bij aan een warme, rustige sfeer.

  • Locatie: ‘s-Hertogenbosch
  • Klant: AniCura Dierenkliniek Maaspoort
  • Categorie: Bedrijven